Vansbrosimningen!

CHECK!
 
I fredags simmade vi våra 1500m, 15,7 grader var vattnet och det var nog inte bara jag som tyckte det var huttrigt att springa ner från stranden, men i var det ju bara att springa för att inte slösa så mycket tid! Jag satte sikte på målet och under 45 min och sen var det bara att paddla på! 
 
Knappa 41 minuter, 40:56 senare var jag i mål och med mycket vingliga steg klev jag upp på rampen och upp från vattnet. Inga större smällar eller kallsupar (inte ens för Matilda som var rädd att hon skulle tömma Västerdalälven!). det var faktiskt ett lugnt lopp och roligt! 
 
Det känns kul att vi nu har gjort 3 av 4 lopp!! :D Sedan dess har jag hunnit med att hälsa på i Karlstad, bad, ridning, ta det lugnt-ning, läsning och hälsa på IKEA! Riktigt trevliga dagar, fantastiskt väder!!
 
 
Igåg kom jag hem och han vara hemma i ca 50 min innan jag for iväg, provlöpning av en bana i Hellas, fantastisk natur, bergshällar, spångar, skogsstig och ren obanad teräng! Fantastiskt väder, sol, 26 grader åh! Helt underbart! Benen trummade på med nytt självförtroende och det var jättekul! Efteråt hann vi med ett dopp i sjön innan jag for hem. Dryga en timme senare föll regnet över Stockholm! Vilken tur!! :)
 
Idag är det onsdag vilket betyder Sicka Triatlon. Jag tror det kommer gå betydligt bättre denna gång eftersom jag nu har lite rutin och vet hur kroppen kommer reagera, dessutom tror jag pulsen kommer vara lite lägre redan från start ;) Jag tror det kommer bli bra! :) 
 
/ Anja
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback