Nytt år - 2014!

Nu är vi inne på dag 5 av 2014! Känns inte så speciellt... 
 
Eftersom det i början på dec kom snö en helg köpte jag ett tunnelbanekort (1 mån), dock försvann ju snön snabbt, men i förrgår var sista dagen på mitt tbanekort, så igår när jag skulle upp till Kistamässan blev det Skeppshult som fick komma ut på en tur. Tror det tot blev 40km cykel igår, tyvärr var vädret inte riktigt på min sida, det småregnade hela vägen dit.. men påväg hem var det fint i alla fall! Väl på kistamässan sålde jag två av mina kaninhinder och tittade lite på hoppningen. 
 
Dessutom var jag på ett Bodypump pass på förmiddagen, en superbra ledare som peppade! Riktigt kul, det här med pass har börjat bli mer och mer intressant - jag tror jag blev lite avskräckt efter ett halvbra pass. Tyvärr vaknade jag imorse med en lätt skrapande känning i halsen. Typiskt.. Jag kör det säkra före det osäkra och det blir vila idag. Blir en tur till biblioteket för att låna lite nya böcker. Helst av allt skulle jag vilja lyckas låna Analfabeten som kunde räkna eller Dimma över Darjeeling - men kötiderna är typ enorma på dem.. Så det får nog bli lite äldre böcker och så får jag vänta lite med dessa. 
 
Imorrn hoppas jag vara på G igen för jag har ett planerat "långpass", 15km löpning och lite styrka i mellan åt. Efter det bastu och fika. Vore tråkigt att missa det! Nåväl, det blir att inventera badrumsskåpen efter alvedon och ipren för att försöka dämpa halsen. 
 
/ Anja