Redo för Lidingö!!

Igår satt jag och läste på om Lidingöloppet, banprofilen, kartor och tips. Idag är det alltså genrep, jag ska tom springa längre än tjejloppet (10 km), med mina 12 km. Jag vill mest testa benen och backarna. Har inga som helst förhoppningar på att få någon superdupertid, med tanke på baksidorna på mina lår som fortfarande drar och spänner som tusan.
Här är en kartbild över hela lidingöloppet,
Och en karta över tjejloppet. (sorry för lite dåligt printscreenade men...)
 
Vi har ju bara en bråkdel av vad hela loppet är att springa, men den där förädiska abborbacken som man hört mycket om känns skrämande, jag hoppas att den ingår i dagens lopp så man får öva sig lite.
 
Jag har iaf laddat ipoden och garminen, planerat resvägen och ätit frukost bestående av två mackor, juice och kaffe. Håret är ordentligt uppsatt och allt annat viktigt är nerpackat i väskan. Nu ska jag bara försöka njuta. :)
 
Och in eftermiddag blir det första gången mamma är på besök i lägenheten efter inflytten. Hon har väntat med att komma tills fönsterkåporna var borta. Igår installerades även persienner i mitt vardagsrum (det är sydvästläge, så jag vill gärna kunna skydda mig lite mot solen i vår). Så det blir vääl lite "heminredning" i eftermiddag, gardinstänger som ska köpas, ett nytt bord skulle jag behöva också, det jag har nu blev inge bra alls, för litet. Och så skulle jag vilja ha en TVbänk med mycket förvaring, och lite vägghyllor.. Ja, ni hör ju! Hemmet är inte färdigt på långa vägar!
 
Men nu, TAGGA TESTLOPPET!
/ anja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback