Kaninhoppning!

Helgen för min del (anja) har bestått av kaninhoppning. I helgen har min klubb arrangerat vår största tävling för året - Bergslagstrofén, en tapper liten skara om 4 personer var på plats från klubben och trots detta (med hjälp av alla på plats) kunde vi ro i land arrangemanget och slog nog personbästa för Bergslagstrofén att vara klara i tid, 18 på lördagen och innan 16 på söndagen!!


Fotot är taget av Ylva Persson och föreställer min Buddah som hoppar i svår UT eftersom jag dömde elitklasserna! Så underbart somrigt!!

Helgen är tack och lov över och nu blickar jag frammåt mot Stadsloppet, jag har fått mitt startPM och kommer placera mig i startfållan som satsar på tid på 57-70 min. Officiellt satsar jag på en tid under 70 min (men inoficiellt satsar jag på <60 min...) Huvudet är jäääkligt tävlingsinriktat!

Jag kanske får satsa på den officiella tiden med tanke på hälen. Har fortsatt på compeed skavsårsplåster eftersom apoteket rekomenderade det. Denna gången fick jag det att sitta betydligt bättre, så nu har det suttit på sedan i fredags. Jag hoppas kunna klämma in några löppass nu mån-ons... Dock lyckas jag alltid fylla mina veckor med massa annat, idag ska jag till veterinären med våran katt (ta blodprover då vi misstänker typ diabetes..), rida och sen handla och grilla med jobbet.

Ja, nu ska jag ut och plocka in kaninerna som suttit i hagarna sedan 8 snåret.. Maldi har fått hoppträna för första gången idag med, lilltjejen skötte sig superfint, hon har utvecklats jättemycket hos mig och fick bara panik en gång för det kom en cykel och susade förbi!

/// ANJA

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback