Long time no se

Verkligen!
Det var veckor sedan jag var inne här. Träningen har rullat på rätt bra, allt mellan 3-6 pass i veckan har det blivit för mig. Igår blev det 2 pass (!) först ett gympass på morgonen och sen 10km pannlampelöpning på kvällen med tillhörande burgare efteråt!
 
 
Det kändes som att vi typ sprang sick-sack i spåret så jag trodde att kartan på garminen skulle bli jättelustig. Men det syns ju inte :P Höjdstigningen var på 150 m vilket kändes i benen. Roligt var det i alla fall! Vi körde på i hyfsat lugnt tempo och pulsen låg kontrollerat på 158 i genomsnitt. Vid mål kändes det som att jag skulle orka längre vilket kändes bra! Lugnt prat-tempo var målet! 
 
Sådeles igår när jag cyklade hem från stan efter burgarna var jag riktigt trött, dubbla träningspass och jobbdag - det gick långsamt upp för sista backen och trapporna till min lägenhet och sen stupade jag typ i säng. 
 
I övrigt är det lugnt på tävlingsfronten - det är ett lopp här om några veckor som låter rätt kul, man får en karta med massa "stationer" som man under 6 h ska springa/gå till så många som möjligt och regga sig på dem. Det skulle vara kul att försöka hitta någon med samma ambitionsnivå som mig och jogga/gå omkring. Vi får se!
 
Snart är också hela klassikern ett faktum - vi är precis i dagarna till att anmäla oss till Vansbro som är vårt första mål! :D Spännande - jag trodde aldrig det när Matilda kontaktade mig för 2,5 år sedan och ville börja loppen, att vi skulel ta oss an hela klassikern!! :D Men det ska nog gå bra, man får vara lite envis bara! 
 
/ Anja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback