ännu en vecka..

Har gått.
För en vecka sedan, i lördags kväll började jag känna mig lite yr och mådde illa. ganska snabbt kom febervärken i ben och armar och jag gick och la mig vid 20,30 tiden med fleecetröja, mjukisbyxor, raggsockar och pannband. På söndagen vaknade jag med febervärk och en rejäl illamående. Jag pallrade mig till affären för att handla alvedon och sen gick jag mellan soffan och sängen. Typ ingen mat fick jag i mig och var helt utslagen.
Natten till måndag fick jag iaf vara feberfri men både måndag och tisdag mådde jag rätt dåligt. jag blev anfådd av att gå upp för trapporna!
 
Nåväl i onsdags var vi ute med några lärare och åt middag på stan och sen sjöng vi lite karaoke för att fira av en kollega som ska sluta.
 
Igår var jag och mamma iväg och hämtade mitt bord och min TVbänk som jag beställt. så hela förmiddagen har jag ägnat åt möbelbyggande. Bordet var inga som helst problem och i början gick det bra med tv-bänken, men när allt skulle ihop så märkte jag att jag hade gjort fel så jag fick bygga tillbaka lite och göra rätt! Nu är jag iaf klar och har ätit lunch.
 
Ska försöka träna lite lugnt och sen måste jag handla mat. Så ska jag försöka komma igång med lite mer ordentlig träning snart också. Idag tänkte jag mig simma lite, så kanske lite gym imorrn, vi får se :)
 
/ Anja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback