träningstorka..

Hu. jag har nog inte tagit på mig löparkläderna på typ en månad (förutom alal cykelturer till jobbet). Men jag hoppas kunna matcha min tid från stadsloppet. Preics som Hille är det nog mer huvudet som sätter stopp istället för kroppen. Jag behöver också komma ut ur min bekvämlighets-zon.

PÅ jobbet rullar allt på som vanligt, för varje vecka kommer nytt folk tillbaka från semestern vilket alltid är kul! :) Ska bli skönt när alla kommer tillbaka och allt återgår till den vanliga! Idag hade jag för ovanlighetens skull en "gladdag" på jobbet.. Har en tendens till att vara ganska trött när jag kommer till jobbet.. och gå och småsura lite för mig själv. Men idag var det mungiporna vid öronen redan vid 5 snåret.ö. Inte ens jag förstod vad som hade hänt.. ;D

Efter mina 10 jobbade timmar tog jag cykeln hem och lyckades pricka in hyfsat uppehåll! Lite mellis i magen och sen släppte jag ut kaninerna, fixade det sista på Maldis bur. Nu ska den bara lyftas på plats! :D Så det blir inflytt ikväll. Sen har alla burar städats och just nu håller jag på att handtvättar en av jobbtshirtarna. den var inte så mysig... Så det var verkligen på tiden! "riktig" tvätttid har jag på onsdag och det känndes lite för långt för att gå i de svettiga kläderna.

Nu är det bara jag som alltså ska få en dusch.. Och sen kvällsmat på det, så var denna dag till ända!

/ Anja

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback